Scopul acestui articol este de a acționa ca o introducere la site-ul nostru. În Internet există o mulțime de informații despre cum să piardă în greutate, dar de multe ori nu știi de unde să înceapă, iar tu refuzi. Iată de ce aici în căutarea pentru a se orienta, așa că poți reuși. Vă prezentăm o imagine de ansamblu, întregul proces, pentru a ști ce să facă în primul rând, și cum să continue. În acest manual, în patru puncte: Motivația, dietă, exerciții fizice și perseverență, și scopul de a vă oferi o idee generală despre cum putem pierde aceste kilograme inutile. Nu are nici o valoare, ca excesul de greutate, pentru tine, aceste concepte sunt verificate și, dacă se aplică în mod corect, dvs. de pierdere în greutate garantat.

Am început să vorbim despre cum colocarnos în gândire corectă, pentru a pierde in greutate motive pentru a face acest lucru, și modul nostru de scopurile respective. Vorbim despre cum să aibă mâncare bună și de a îmbunătăți obiceiurile noastre, vom acoperi tot ceea ce este legat într-un exercițiu: Cum să înceapă, ce să fac, așa că de multe ori și cu ce intensitate. În cele din urmă, am discutat despre diferite trucuri pentru a evita greșelile și de a rezista, de planurile noastre și nu a început. Отломим.

1) Motivația

La început, este bine, ce crezi despre anumite lucruri. Trebuie să știți că pentru a atinge obiectivele dvs., veți avea de a face schimbări în viața ta, și că acest lucru nu este automată, ci necesită un efort conștient din partea ta. Iată de ce, înainte de a începe, este recomandat să aveți desigur, unele lucruri.

În primul rând, întrebați-vă ce doriți să-și piardă aceste câteva kilograme în plus? Care sunt avantajele doriți să obțineți? Răspunsurile pot fi mai multe și ele vor fi diferite pentru fiecare persoană, dar este important să știți proprietate. Nu contează dacă doriți să eliminați de grăsime în jurul taliei, sau dacă doriți pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră, pentru că Desenul va arata mai bine in hainele lor, de a avea mai mult de un stil de viață sănătos, mai puțin probabil, poate agrava starea dumneavoastră și așa mai departe Notați răspunsurile dumneavoastră, acest lucru creează un impact psihologic mai mult, fie că este vorba de motivație sau de a elimina scuze. Vă permite să fie clar că pierde în greutate este foarte important pentru tine, nu este un gând, cu caracter tranzitor.

În al doilea rând, stabiliți-vă obiective clare. Alege obiectivele pe termen scurt și pe termen lung, ce vrei și poate efectua. Nu alege obiectivul desmedidos nu se păcălească pe sine, conștient de posibilitățile sale și pornește încet, tu nu ucizi. Este important că veți centres obiectivele pe termen scurt, ca „scapi de 4 kg în 6 săptămâni:” ei bine, când vei împlini tu la punct încă o dată continua cu planurile tale. În caz contrar, dacă doriți să-și piardă 15 de lire sterline într-un an, va trebui să așteptați un an întreg, pentru a te recompensa într-un fel și este aproape sigur că dormi. Ambele aceste sarcini pot fi rezolvate prin forță a voinței, dar este mai bine pentru a merge mai departe la pași mici pentru a atinge un scop mare. În plus, scapi de 4 kg mai puțin copleșitoare, că pentru a descărca 15, astfel încât creierul nu se vor opune, ca idee. Ține un jurnal, scrie tot ce-ați căzut pentru registru de servicii, care vă permite să simți că te miști înainte în direcția cea bună.

În al treilea rând, încă un plan clar. Nu te apuca la luptă dacă nu știi ce să faci. Alege corect un plan de alimentatie si de antrenament pe care le puteți urma, dar el, de asemenea, crede că vei face când te familiarizează obstacole, ispite și eșecurile. Nu-ți face nu este nimic, daca mananci ceva ce nu au nevoie, dar el încearcă să se întoarcă la viața de zi cu zi, cât mai curând posibil, are scopul de a lupta cu scuzele de rigoare, ce-ai purta, pentru a nu antrena.

Acum, când ne-am uitat la toate etapele, este timpul ca noi de securitate pe tema: Cum să piardă în greutate. Și cum se face acest lucru pentru totdeauna și sănătos.

2) Dieta

Cuvântul dieta este asociat, de obicei, mor de foame, mananca un pic și de a suferi, de a reduce depozitele de grasime. Acest lucru nu este de a utiliza, vă vom oferi cuvântul. Pentru noi, de acum încolo, dieta înseamnă doar alimentele pe care le mananci. Oare, nu veți suferi de foame, și puteți mânca bine. Cheia pentru a schimba obiceiurile alimentare sănătoase.

Ideea de bază constă în faptul că, pentru a pierde in greutate pur și simplu trebuie să creați un deficit de calorii. Acest lucru se poate face în două moduri: prin consumul de o cantitate mai mică de calorii (dieta) sau petrec mai mult (exercițiu). Să începem de a îmbunătăți dieta noastră două motive pentru care sunt simple. În primul rând, ca o regulă, există o mulțime care poate îmbunătăți, și puteți face câteva mici modificări, care vor genera rezultate. În al doilea rând, este mai ușor decât de a realiza slabit cu dieta mai echilibrat și să nu facă exerciții, ejercitándote și menținerea ta nutriție proastă. De aceea am recomandăm să începeți cu schimbarea dietei.

În primul rând, începe cu un studiu de un pic. Aflați ce înseamnă să ai o alimentație bună aici. Citiți calorii, nutrienti, vitamine, minerale și așa mai departe, astfel încât să puteți ști dacă ceea ce faci este corect, în cazul în care aceste ajutând organismul sau ceva, acest lucru cauzând un prejudiciu. Nu mergeți pe marginea planului de alimentare urmau, dar compréndelo și crede că are sens să facă acest lucru. Bună nutriție oferă nenumărate beneficii pentru sănătate, astfel încât să nu numai de a pierde kilograme, dar, de asemenea, veți simți mai bine și prevendrás multor boli.

Pentru a avea o idee în cazul în care participanții, puteți înregistra tot ce yidayete ‘ în termen de câteva zile, pentru a calcula cât de multe calorii consumul, apoi foloseste un calculator pentru a afla Indicele de Masă Corporală, și cât de multe calorii ar trebui să consume pe zi. Nu intrați în panică, dacă valorile sunt foarte diferite, obiectivul dvs. va fi că aceste două valori se apropie tot mai mult și mai mult pentru a schimba ceea ce mananci si cum o faci.

În principiu, dieta echilibrată a consuma o varietate de fructe și legume, carne Slaba, retirándoles excesul de grăsime, pește, produse lactate, descremados, fasole, cereale și făină din cereale integrale. Evitați alimente prajite, produse cu избытками de zahăr și băuturi pe bază de cola. Consuma suficientă apă și sucuri naturale, fără zahăr. Mananca portii mai mici, și de a face acest lucru de cel puțin 5 ori pe zi, cu gustări scăzut de calorii între mese, pentru a preveni foametea. Știind acest lucru, puteți crea propria dieta pentru a pierde in greutate, controlată și eficientă.

Apoi, că aveți un plan de alimentație sănătoasă ales, pentru a-l face în viața ta. Dacă vedeți că nu vă place unul dintre posibile de fructe, în căutarea pentru o alternativă. Dacă sunteți un fan de paste, se mananca de soiuri, făcute din făină de cereale sau legume. Este foarte important ca sfaturi, care le-au comandat, au fost delicioase, toate trebuie să fie preparate pe care le puteți mânca, sau că doriți să încercați, și nu de mâncare ce mananci de obligații, sau că nu le place lor de arome. Internetul este plin de rețete delicioase și sănătoase, găsiți astfel de alternative.

Amintiți-vă că este recomandat să se consulte cu un nutritionist sau medicul pentru a vă consilia. Spune-le despre schimbările care doriți să pună în aplicare în viața lor, ei vor fi în măsură să vă îndrume și să furnizeze mai multe informații, dar, de asemenea, asigurați-vă că organismul este capabil să facă față cu aceste schimbări. Toate recomandările care am dat au profesioniști, cu toate acestea, fiecare persoană este diferită, și, prin urmare, trebuie să vă asigurați. Este important să se verifice, dacă aveți hipertensiune arterială, diabet zaharat, probleme cardiace sau dureri musculare.

Apoi, pentru a avea totul gata să înceapă! Amintiți-vă, cheia pentru a face modificări minore, pe care le puteți lipi. Adaugă fructe într-o singură zi, alte mici gustări între mese, iar a doua zi, și mai departe, până când dvs. alimentarte va fi destul de diferit. Crezi Ca am putea îmbunătăți viața ta astăzi? Testarea diferitelor produse și rețete pentru a găsi cele care vă plac, și amintiți-vă, nu foame, nu-ți face nu este nimic, încearcă să îmbunătățească, să nu creeze probleme, și, prin urmare, vă va fi ușor să se adapteze la noua ta viață.

3) Exercitarea

Schimbarea dieta ta, veți începe să piardă în greutate treptat și în mod constant, corpul tau va dobândi o silueta mai subtire, și puteți fi siguri, nu să-și recapete toate kilogramele pierdute. Cu toate acestea, pentru a accelera procesul și să-și consolideze eforturile, să facă exerciții. Corpurile noastre sunt concepute pentru a muta, de aceea, un stil de viata sedentar duce la multe boli. Mai mult vă utilizați muschii, cu atat mai multe calorii arde. Nu este nevoie pentru tine de a deveni un atlet profesionist, este mult mai importantă decât tine ejercites face în mod regulat este atât de intensă, astfel încât conversații ușoare sau moderate de intensitate sunt foarte eficiente pentru a reduce burtă.

Ar trebui să se concentreze asupra exercițiilor de tipul sistemului cardiovascular, cum acest lucru poate fi jogging, mersul pe jos, înot, dans, bicicletear și așa mai departe Acest tip de exercițiu crește metabolismul și bătaia inimii, ceea ce face corpul tau consuma rezervele de grăsimi. Acest lucru pare ciudat, dar dacă doriți să-l formați abdomene, exercitii fizice sunt importante nu sunt reluari, localizate în abdomen, pentru că, chiar dacă aveți aceste musculare foarte bine dezvoltate, dacă dumneavoastră procentul de grăsime mare, nu va fi, deoarece sunt acoperite de ea. Tocmai de aceea, ar trebui să înceapă aceste exerciții înainte de a începe procedura în centrul de fitness.

Personal, cred că cel mai bun mod-este pur și simplu începe de mers pe jos. Mersul pe jos vă va ajuta să îmbunătăți starea dumneavoastră fizică, fără producirte de oboseală excesivă sau leziuni. Foarte bine, ca o lovitura de începere, mai ales dacă aveți un stil de viață sedentar și, dacă nu faci sport. Prima sarcină a fost să meargă 10.000 de pasi pe zi. Pare mult, dar apoi a început ați înțeles că nu este așa. Apoi puteți crește treptat viteza, și de a începe jogging sau alergare, pentru a sparge rutina. Astfel, vei ajunge sa arda mai multe calorii într-un mod sigur, ceea ce vă va aduce o serie de beneficii suplimentare pentru dumneavoastră de sănătate, atât fizice, cât și de sănătate mintală.