Este posibil să doriți să piardă în greutate din motive personale. Sau poate că trebuie să piardă în greutate, pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră. Acest lucru poate reduce riscul de a contracta anumite boli, de exemplu, boli de inima si diabet de tip 2. Poate scădea tensiunea arterială și nivelul de colesterol. Puteți, de asemenea, facilita și de a preveni simptome și leziuni asociate cu excesul de greutate.

În orice caz, există mai mulți factori care pot afecta eforturile dvs. de pierdere în greutate. Acestea includ schimbări în dietă, exerciții fizice și un stil de viață. Există instrumente și sfaturi, care pot tine pe drumul cel bun. În plus, trebuie să știți că nu se poate face. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un nou plan. Vă poate ajuta să configurați un program și de a monitoriza progresul în condiții de siguranță. Țineți minte că, chiar mici schimbari pot face o mare diferență în sănătatea dumneavoastră.

Calea spre o sănătate mai bună

În plus, pentru a vorbi cu medicul dumneavoastră, există lucruri care trebuie să fie făcut înainte de a începe. Este necesar să se angajeze cu un plan de pierdere în greutate. Luați în considerare să vorbesc cu oamenii, cel mai apropiat de tine. Pot ajuta urmări progresul dumneavoastră, și de a oferi sprijin. Acest lucru te face sa te angajeze.

Când vine vorba de pierdere în greutate, există 3 lucruri importante pe care trebuie să știți în avans. În primul rând, este greutatea. Al doilea-este indicele de masă corporală (IMC). IMC se bazează pe greutatea și înălțimea. Medicii cred că IMC este cel mai bun indicator de risc pentru sănătate. Într-adevăr, în termeni medicali „excesul de greutate” și „obezitatea” se bazează pe o scară de IMC. IMC între 25 și 30 sunt considerate a fi excesul de greutate. IMC mai mare de 30 este considerat obez. Mai mare IMC dvs., cu atât este mai mare riscul de a dezvolta boli legate de greutate. Aceasta include diabetul de tip 2 si boli de inima. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să calcula dumneavoastră indicele de masă corporală, sau puteți folosi un calculator IMC. Graficul IMC-acest lucru este valabil pentru adulți, de sex masculin și feminin. Există o diagramă pentru fete și băieți cu vârsta de până la 20 de ani. De asemenea, există un calculator IMC separat pentru Asia.

Al treilea fapt, și anume pentru pierderea în greutate, circumferința taliei. De obicei, se acumulează grăsime în zona abdomenului. Acest lucru înseamnă un risc mai mare pentru sănătate decât de grăsime, care se acumulează pe coapse sau fese. Din acest motiv, circumferința taliei este un instrument valoros. Pentru început, puneți un capăt de măsurare bandă în partea de sus a osului coapsei. Wrap celălalt capăt în jurul său stomac, asigurându-vă că ea este în rect. Banda nu trebuie să fie nici prea dens, nici prea slab.

Medicii cred că de 40 de centimetri-este o măsură prea mare pentru bărbați și 35 de centimetri, este prea mare pentru o femeie. Circumferinta talie mare, numit obezitate abdominală. Poate fi un semn al sindromului metabolic. Acest grup de condiții, ceea ce crește riscul de boli legate de greutate. Poate duce la diabet de tip 2 sau a unei afectiuni cardiovasculare. Medicul dumneavoastră va fi capabil de a diagnostica sindromul dacă aveți cel puțin 3 5 boli care sunt enumerate mai jos.

După ce ați luat dumneavoastră de măsură, stabiliți-vă obiectivele, care sunt practice și sigure. Medicul dumneavoastră vă poate, de asemenea, vă ajuta cu acest lucru. Obiectivele trebuie să fie specifice. Fiți pregătiți pentru eșec, dar nu renunta. Recompénsese cu ceva sănătos, atunci când veți atinge scopurile. De exemplu, puteți încerca un nou tip de activitate, pentru a primi un masaj, sau de a cumpăra haine noi. Aceste eforturi vă vor ajuta să avanseze.

Nutriție

În general, pentru a pierde in greutate, trebuie să mănânci mai puține calorii decât corpul tau foloseste. Calorii provenite din alimentele pe care le mânca și bea. Unele alimente au mai multe calorii decât altele. De exemplu, alimentele bogate în grăsimi și zahăr, de asemenea, bogate in calorii. Unele alimente conțin „calorii goale”. Acestea se adaugă o mulțime de calorii în dieta ta, fără a specifica valoarea nutritivă.

Daca mananci mai multe calorii decat corpul tau foloseste, trupurile lor vor fi stocate sub forma de grasime. O jumătate de kilogram de grăsime corespunde aproximativ în jur de 3.500 de calorii. Pentru a pierde 1 kilogram de grasime pe saptamana, aveți de 3.500 de calorii mai puțin. Acest lucru înseamnă că 500 de calorii mai puțin pe zi. Singurul lucru care se poate face este de a elimina obișnuite de băuturi răcoritoare din dieta ta. Cu un astfel de ce ați face acest lucru, te va consuma 350 de calorii mai puțin pe zi. Puteți, de asemenea, arde de 3.500 de calorii dată pe săptămână. Acest lucru se poate face prin exercitii sau chiar mai activ. Cei mai mulți oameni este de a face o combinație a celor două. Dacă el face acest lucru în termen de 7 zile, puteți pierde 1 kilogram de grasime pe saptamana.

Cei mai mulți experți cred că nu trebuie să piardă mai mult de 2 kg pe săptămână. Acest lucru poate însemna că vă veți pierde în greutate de lichid și a masei musculare în loc de grăsime stocate. Poate să-l lase cu costuri mai mici de energie și de timp din nou să câștige în greutate.

Încercați să-și petreacă un sondaj despre obiceiurile alimentare. Ea vă va spune în cazul în care aveți nevoie pentru a face modificări în dieta dumneavoastră. Puteți determina, de asemenea, în nici un fel de substanțe nutritive îi lipsește. Câteva sfaturi pentru a îmbunătăți dieta ta includ:

  • Mananca numai atunci când simțiți senzația de foame. Acest lucru poate însemna, 3 mese pe zi si 1 gustare de zi cu zi. Sau ar putea însemna, de la 5 la 6 mese mici pe parcursul zilei. Dacă nu e foame, nu mananca.
  • Nu săriți peste mese. Sari peste mese, de altfel, nu duce la pierderea in greutate. Poate face sa te simti foame mai târziu. Poate duce la faptul că o virgulă în exces sau de a lua decizii greșite în industria alimentară.
  • Așteptați 15 minute înainte de a utiliza o a doua porție de mâncare. Corpul tau poate dura un timp, dacă încă foame.
  • Încercați să mănânce o varietate de alimente și întregi. Aceasta include carne Slaba, cereale integrale și produse lactate. Atunci când alegeți fructe și legume, mananca toate culorile curcubeului.
  • Evitați alimentele procesate și produse cu conținut ridicat de grăsimi sau de zahăr.
  • Bea multe lichide. Alege băuturi fără calorii sau cu conținut scăzut de calorii, de exemplu, apă sau ceai fără zahăr.

În unele cazuri, medicul dumneavoastră vă poate referi la un specialist în nutriție. Acest lucru poate ajuta cu merge la centrul de cumparaturi produse și rețete care se potrivesc nevoilor lor.